Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Ayvalık'ta, Milli Eğitim Hizmet İçi Eğitimi

Ayvalık

Ayvalık'ta, Donatım Ödenekleri ve Ücretsiz Ders Kitabı Dağıtımı” hizmet içi eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.

Ayvalık’ta, “Donatım Ödenekleri ve Ücretsiz Ders Kitabı Dağıtımı” hizmet içi eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan faaliyetlere yönelik bilgilendirme ve koordinasyon arttırma amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde “Donatım Ödenekleri ve Ücretsiz Ders Kitabı Dağıtımı” konusunda sorumlu Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerine yönelik hizmet içi eğitim faaliyeti Ayvalık’ta başlamıştır.
Ayvalık Ticaret Meslek ile Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde 5 gün boyunca devam edecek hizmet içi eğitim programının açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz yaptı.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz, “Donatım Ödenekleri ve Ücretsiz Ders Kitabı Dağıtımı” seminerinin Ayvalık’ta düzenlenmesinden memnuniyet duyduğunu ve böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.
Bu seminerde katılımcıların iş ve işlemlerin en iyi şekilde nasıl yapılacağını ve öğreneceklerini söyleyen Cengiz, katılımcılara başarı diledi.
Seminerin, 4-8 Ağustos 2014 tarihleri arasında devam edeceği, kursiyerlerin başarısı yapılacak olan sınavla değerlendirileceği, başarılı olanlara “Kurs Belgesi” verileceği kaydedildi.



  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli